Hoe maak je van jouw merkverhaal
de sleutel tot je succes?

Elk sterk bedrijf verdient een sterk merk

 

Je bedrijf is succesvol en wordt snel groter én complexer. Daarom zoek je een verbindende factor: een krachtig merk. Maar zo’n vernieuwd merk ontwikkel je niet zomaar. Dat is een proces dat om meerdere evenwichtige stappen vraagt. In onze whitepaper 'Hoe maak je van jouw merkverhaal de sleutel tot je succes' vertellen we je er alles over.

Als je bedrijf het goed doet, dan groeit het – en soms gaat die groei zo snel dat er ineens nieuwe uitdagingen op de horizon verschijnen. Het concurrentieveld wordt zichtbaarder en ook voelbaarder.
En daarmee wordt het steeds belangrijker om een krachtig antwoord te vinden op de vraag:

‘Wat maakt ons nou zo bijzonder?’
Bij DartDesign zien we dat ondernemingen op dit punt vaak een cruciale stap in hun ontwikkeling doormaken: de overgang van productdenken naar merkdenken.

 

Want een sterk bedrijf is nog geen sterk merk. En om verdere groei en innovatie te ontsluiten, moet je de business verrijken met branding en een authentieke identiteit. Kortom: je moet méér worden dan de som van je delen en een sterk verhaal vertellen.

Met meer dan 50 jaar ervaring
in het bouwen van aansprekende merken, weten wij als geen ander dat een sterk merk niet vanzelf ontstaat; dat moet je met zorg opbouwen. Toch zien we wel degelijk een rode draad die aangeeft hoe je als snelgroeiende onderneming deze uitdaging succesvol aanpakt.

In vijf stappen naar een sterk merk

Het bouwen van een sterk merk is een proces met meerdere stappen. Maar als we hier ‘stappen’ zeggen, dan denken we niet aan een stappenplan zoals een recept. Het is geen simpel ‘eerst dit, dan dat, en dan ben je klaar’. Denk eerder aan de passen uit een tango: de stappen maken sámen de dans. Soms links, soms rechts, soms weer terug.

Colofon & contact

Deze whitepaper is een publicatie van DartDesign. Al sinds 1968 werken wij aan mooie merken om ze glans te geven en veerkrachtiger te maken. Voor onze klanten – van grote corporate organisaties tot kleine start-ups – maken wij met ons fijne team creatieve maatwerkoplossingen die ze ontzorgen en verder laten groeien.

 

Kom gerust een keer langs.
Bij ons staat de koffie altijd warm en we hebben elke dag zin in een goed gesprek.

Oostelijke Handelskade 527 | 1019 BW Amsterdam | +31 (0)20 622 38 01  | info@dartdesign.nl

Geïnteresseerd?  

Download de volledige whitepaper hier!