Creating reports
with impact

 

As corporate reporting specialists our aim is to take your

corporate reporting to the next level. We build your story

with vision, creativity and accuracy. 

Centered
around you

 

Q Hospitality Group
New name. New style.

Q Hospitality Group (voorheen EHM) richt zich op het acquireren van grootschalige hospitality projecten, vastgoed en het ontwikkelen en uitbouwen van unieke horecaconcepten. Bekend zijn wellicht Kasteel De Essenburgh, wellnessresort Thermae 2000, het in Arnhem gelegen Hotel Haarhuis en de Koepelgevangenis, Veluwe Hotel De Beyaerd en Kasteel Engelenburg en vanaf 2024 The Diamond Amsterdam.

Bij een nieuwe en aangescherpte ambitie hoort ook een passende identiteit die de energie van de mensen achter Q goed uitstraalt. DartDesign werkte samen met Branddoctors op de merkpositionering, values en tone of voice om uiteindelijk een totale rebranding door te voeren in alle middelen. Zowel voor externe branding als interne branding. Zo kregen ook de medewerkers hun eigen strategie en identiteit.

Om je als medewerker écht thuis te voelen hebben we een interne identiteit uitgerold. Onder de noemer ‘Centered around you’ communiceren we in eigen stijl, passend bij de energie van de mensen van Q. 

DartDesign heeft voor zowel de externe als interne website een design gemaakt.

Dit alles is vastgelegd in een beknopt brandbook waarin alle do’s en don’t beschreven staan om het merk consistent te gebruiken.