Voor ieder begin

 

 

ABN AMRO
Geïntegreerd Jaarverslag 2023

ABN AMRO is een toonaangevende Nederlandse bank. Met een persoonlijke benadering biedt zij haar klanten comfort en rust in hun dagelijkse bankzaken. ABN AMRO heeft een duidelijk doel: Banking for better, for generations to come. Mede daarom investeert ABN AMRO veel in haar kennis en expertise op het gebied van duurzaamheid.

Rapporteren over duurzaamheid

 

In maart 2024 publiceerde ABN AMRO haar 9e geïntegreerde jaarverslag, gebaseerd op de drie pijlers van haar strategie. Nieuw was een complete sectie met duurzaamheidsverklaringen, met de European Sustainability Reporting Standards (ESRS) als uitgangspunt. Dit deel van het verslag gaat in op ABN AMRO’s visie en aanpak op het gebied van duurzaamheid. Rapporteren over duurzaamheid is voor een organisatie als ABN AMRO inmiddels verplicht, dat zie je terug in veel recente jaarverslagen van beursgenoteerde bedrijven.

 

 

 

 


Nieuwe look

 

Met dit jaarverslag introduceerden we een levendig, nieuw ontwerp, gebaseerd op de recent gelanceerde nieuwe merkbelofte van ABN AMRO ‘voor ieder begin’. De nieuwe typografie, kleuren en vormen zijn met alle infographics, foto’s en tekst mooi in harmonie en geven het geheel een compleet nieuwe en eigentijdse look en feel.


Impact Report

 

Naast het geïntegreerde jaarverslag ondersteunen we ABN AMRO ook met het realiseren van het Impact Report, waarin gedetailleerd wordt beschreven welke impact ABN AMRO in dat jaar heeft gehad op haar belangrijkste stakeholdergroepen: de klanten, investeerders, medewerkers en de maatschappij. Uiteraard staken we het Impact Report van 2023 ook in een fris, vernieuwd en goed passend jasje met behulp van de gloednieuwe merkstijl en -belofte.

Lange samenwerking

 

We zijn enorm trots dat we ABN AMRO al zo veel jaren als trouwe klant mogen ondersteunen met hun rapportages. We hebben de huisstijl in de afgelopen jaren zien ontwikkelen, steeds passend bij de onderwerpen en pijlers waar de bank op dat moment haar aandacht op richtte. Die constante ontwikkeling houdt ons creatief en scherp binnen deze mooie samenwerking.

 

 

Nieuwsgierig geworden?

 

Als je meer wil weten over ons en wat we voor je kunnen betekenen, stuur dan een berichtje en we nemen snel contact met je op.