Office manager

(part-time vanaf 28 uur)

Als Officemanager bij DartDesign 
ben je verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van de dagelijkse kantooractiviteiten. Je zult een centrale rol spelen in het ondersteunen van ons team en het waarborgen van een georganiseerde en efficiënte werkomgeving.

Wat houdt de functie in?

 

Als Office Manager ben je het gezicht van onze ‘boutique agency’ in Amsterdam. Je hebt veel vrijheid in je werk en krijgt energie van een veelzijdige rol. Geen dag is hetzelfde, maar in de basis is ons kantoor altijd op orde én een fijne plek om te zijn. Jouw verantwoordelijkheden zijn op te delen in drie domeinen:

 

1.     Facilitaire zaken

‘s Ochtends verwelkom je jouw collega’s met een lach op kantoor. Je hebt al een rondje gedaan en weet dat alles werkt zoals het moet werken. Je houdt ervan om het netjes en georganiseerd te houden. Je verzorgt de lunch, maar zorgt ook dat alle bezoekers niets te kort komen. Je bent het eerste aanspreekpunt van Dart, voor collega’s, samenwerkingspartners, maar ook voor onze bloemist, schoonmaak en beveiliging. Ook stem je diverse zaken af met bijvoorbeeld de andere huurders in ons pand.

 

2.     Ondersteuning personeelszaken

Als rechterhand van onze Managing Director en Operations Lead doe je administratieve werkzaamheden op het gebied van Personeelszaken. Van de werving en het on-boarden van nieuwe collega’s tot summiere hr-werkzaamheden. Ook het DartBord (ons intranet) houd je up-to-date met de belangrijkste info over Dart, evenementen of how-to instructies.

 

3.     Ondersteuning interne processen en cultuur

Je zorgt voor teamgevoel, plant en coördineert interne updates, borrels en uitjes. Als je dat leuk vindt, en tijd over hebt, kun je ook onze projectmanagers ondersteunen bij hun werkzaamheden voor onze klanten. Of je verrast jouw collega’s op een drukke dinsdag met een zelfgebakken bananenbrood. Daarnaast ondersteun je bij ons interne planningsproces.

Wie zijn wij?

DartDesign is een gerenommeerd Amsterdams bureau, met een geheel eigen karakter en een historie van ruim 50 jaar. Onze focus ligt op brand design, geïntegreerde communicatieconcepten en corporate reporting. Binnen deze laatste discipline zijn we een top 5 speler in Nederland. Begin dit jaar zijn we onderdeel geworden van ONLY Creative Entrepreneurs; een Nederlands netwerk bestaande uit verschillende bureaus, met ieder hun eigen discipline. Wil je meer weten over ONLY, kijk dan op only.nl

 

Bij DartDesign kom je terecht in een dynamisch, niet-hiërarchisch team waar hard gewerkt wordt aan creatief én inhoudelijk onderscheidend werk. En dat doen we met net zoveel ervaring als ambitie en passie.


Wat breng jij mee?

Goede communicatieve en sociale vaardigheden

Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal Kennis van MS Office (Outlook, Excel en Word)

Oog voor detail, flexibiliteit, enthousiasme, verantwoordelijkheid, zelfstandigheid

Integer kunnen omgaan met vertrouwelijke gegevens

 

Jij...

Woont in (de buurt van) Amsterdam.

Bent een leuk mens, makkelijk en prettig om mee samen te werken.

Bent een aanpakker; iemand die snel én nauwkeurig werkt.

Bent positief-kritisch en nieuwsgierig ingesteld; je ziet eerder kansen en mogelijkheden dan beperkingen.

Houdt overzicht en haalt uitdaging uit het schakelen tussen verschillende werkzaamheden.

Hebt minimaal MBO werk- en denkniveau.

 

Dit hebben wij jou te bieden:

  • Een veelzijdige baan in een enthousiast team met een hele goede werksfeer.

  • Een heerlijke werkplek aan het IJ in Amsterdam.

  • Een goed salaris (afhankelijk van ervaring), plus vakantiegeld, plus een bijdrage in jouw pensioen.

  • Flexibele werktijden. We kijken samen wat voor jou en ons ideaal is.

  • Per jaar 26 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur).

  • In deze rol zijn werktijden flexibel (meestal open je het kantoor, maar soms organiseer je een evenement of borrel voor onze samenwerkingspartners of klanten)

 

Ons bureau is volop in ontwikkeling, zo ook jouw functie. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en is er ruimte om de functie verder vorm te geven.

 

Enthousiast geworden? Reageer snel!

 

 

Wil je meer weten?

 

We staan altijd open voor een leuk gesprek of een verrassende kennismaking.