#betterTUgether

 

TU Delft
Communicatiecampagne

Als gevolg van de coronapandemie en het verplichte thuiswerken wat daarmee gepaard ging, was de persoonlijke verbinding tussen de werknemers van de TU Delft onderling en met de campus flink verstoord. TU Delft vroeg hulp aan DartDesign en ‘zusje’ brandwebbing om met een sterke communicatiestrategie en -campagne de verbinding binnen de TU Delft te herstellen en mensen te verleiden om terug te komen naar de campus.

Hoe kunnen we helpen?


De interne branding, het gevoel van verbinding tussen werknemers en/of stakeholders en hun functioneren, de manier van gezond (hybride) werken; allemaal topics waar TU Delft hulp bij kon gebruiken. Samen met brandwebbing ontwikkelden we een heldere communicatiestructuur om de medewerkers en stakeholders binnen onderzoek, educatie en ondersteunende diensten te bereiken en te verbinden.

Community

 

 

‘Een community-gevoel creëren’ vormde de basis voor de campagne. Het doel was de werknemers zich onderdeel laten voelen van een geheel, want wanneer zij zich onderdeel van de community gaan voelen, zullen ze ook meer urgentie voelen bij het opnieuw verbinden met elkaar en het stimuleren van de groei en ontwikkeling van de community zelf.


U+U=We

 

De visie van de community hebben we als volgt geformuleerd: Bij de TU Delft geloven we dat we zo sterk zijn als we verenigd zijn. Daarom streven we ernaar om in harmonie te werken met voldoende ruimte voor individuele interpretatie. We zijn een gemeenschap met een gedeelde identiteit, doel, doelstellingen en verhalen. Binnen ons werkecosysteem is de campus het kloppende hart waar we elkaar fysiek kunnen ontmoeten, samenwerken, ideeën delen en elkaar inspireren. Naast onze fysieke werkruimte stimuleren we werken op afstand, dat toekomstbestendig is, terwijl we samenwerking bevorderen. We geloven dat werk niet gaat om waar je naartoe gaat, maar om wat je samen doet: #betterTUgether.

 

Vanuit hier ontwikkelden het campagneconcept U+U=WE (jij en ik samen zijn de TU Delft).

Nieuwsgierig geworden?

 

Als je meer wil weten over ons en wat we voor je kunnen betekenen, stuur dan een berichtje en we nemen snel contact met je op