Accelerating a

planet positive future

 

Arcadis
Geïntegreerd Jaarverslag 2023

  

Al sinds 2015 mogen wij voor en samen met Arcadis het jaarverslag ontwikkelen. Inmiddels kunnen we spreken van een ‘Annual Integrated Report’, want sinds jaar en dag legt Arcadis zich toe op (en voelt zij zich verantwoordelijk voor) het milieu, de aarde en alle impact en ontwikkelingen die zich rondom sustainability en CSRD voordoen. En dat is te zien aan de manier waarop zij jaarlijks inzicht verschaffen. Hiervoor hebben we zelfs samen prijsgevende erkenning in de wacht gesleept; de FD Henri Sijthoffprijs.

 

Alle ogen op Arcadis

 

Deze grote speler op het gebied van consultancy engineering, design en urban city development heeft zich in al die jaren ontwikkeld tot belangrijke frontrunner op het gebied van corporate reporting. We merken dan ook dat er jaarlijks veel ogen gericht zijn op het jaarverslag. Waarmee, waarom en vooral hoe presenteert Arcadis haar cijfers, strategie, storyline én sustainability statements dit jaar? De lat ligt hoog. En wij houden bij Dart wel van zo’n uitdaging.

 

 

Oog voor de toekomst

 

In het verslag over 2023 ligt grote nadruk op de toekomst. ‘Accelerating a planet positive future’ is de titel van het verslag en van de nieuwe business strategie voor 2024-2026. De pijlers waar deze nieuwe strategie op steunt (Sustainable project choices, Digital and human innovation, en Powered by our people) zijn volgens CEO Alan Brookes dan ook bepalend voor het slagen van deze toekomstbestendige doelstelling: “This is not just a business goal; it is an action and commitment to our investors, people, and clients over the next three years.”

 

 

Oogstrelende verslaglegging

 

Wij mochten alle interne en externe stakeholders begeleiden in het verwoorden, visueel doorvertalen en begrijpelijk presenteren van alle financiële en non-financiële materie. Fraaie, goed verteerbare infographics, on brand-design, advies voor strategische en inhoudelijke afwegingen, en een goed georganiseerde machine achter de schermen zorgen ervoor dat we samen tot een oogstrelende verslaglegging komen. Een warme relatie waar erkenning, transparantie, eerlijkheid en openheid aan de basis van onze samenwerking liggen. Wij kijken uit naar ons jubileum: verslag nummer 10.

Nieuwsgierig geworden?

 

Als je meer wil weten over ons en wat we voor je kunnen betekenen, stuur dan een berichtje en we nemen snel contact met je op.